Založ si blog

Korona aTesty

 

 

Píšeme zachviľku 2022 a na svete stále existuje vírus korona, musíme si dávať už aj väčší pozor.

Očkovať sa, rúška, dodržiavať karanténu atak ďalej.

Chodiť na pcr testy, ktoré sa podaria na negatívne alebo pozitívne testy.

Ak sa Vám ukáže test na pozitívne  a nemáte žiadne príznaky korony a ani bolesti a nič musíte  aj tak dodržať karanténu.

To je ešte lepší prípad, možno odoberajúci na testoch si nedával pozor, alebo sa pomiešali testy? Je to dosť vystrašujúce, vyhražujúce.

Hlavne pri deťoch a starých. No treba dodržať karanténu aj tak a rúško nosiť ak Vám naozaj nič nie je.

Po 10 dní sa Vám ešte určite ozvú.

Ak máte nejaké príznaky je to horšie, môže Vás čakať nemocnica alebo sa musíte liečiť doma podľa pokynov lekárov.

Ak máte negatívne testy super ste ešte stále obmedzení v hľadaní práce, alebo v zamestnaní alebo v štúdiu, lebo iní majú koronu a musíte  kvôli nim ostať doma.

Čo to stále znamená, málo peňazí, pnky sú nízke, zamestnať sa nemôžte, alebo v zamestnaní môžete byť prepustení, v škole zhoršiť sa  známky za toho, že máte veľa, za zlé vysvetlenie pochopenie….

V čom pomôže očkovanie? Pomôže?! Asi nie alebo áno Vy možno neochoriete na túto chorobu ak vydržíte očkovanie.

Tak toľko stále si treba dávať pozor, nosiť rúška, dodržiavať odstupy a hlavne stres a strach, že ochoriete a ak dostane pozitívny test ak Vám nič nie je, je to skôr vyhrážka dávaj si pozor väčší.

 

Tak toľko ešte ku korone 2022

 

Andrea Turtevová

Ako si pripraviť penu na kapucíno

03.03.2022

Nemáte doma kávovary ani žiadnu ,,maschínku,, a von sa Vám už nechce. Je to naozaj jednoduché. Asi do polovice uzatvárateľného pohára nalejeme mlieko a zavrieme, niekoľko sekúnd riadne trasieme. Pohár otvoríme a dáme na 30 sekúnd do mikrovlnky. Pena vystúpi a spevnie, potom ju stačí dať lyžičkou do kávy a hotovo. Kapučíno na svete aj bez profi stroja. Skúste mne [...]

ČO JE krásne, pekné pre oči. .

09.01.2022

Hovorí sa, že pekné je alebo krásne mať doma natrhané čerstvé kvety. To je jedno aké všetky sú krásne.. Hovorí sa, že pekné je každé dieťa, ktoré sa narodí, lebo to je zázračné.. Hovorí sa, že krásna je príroda aj v zime, očarujúce zimné lesy…. Hovorí sa, že pekný je a pekná je a škaredí je škaredá je… Podľa čoho to súdime. Niekto podľa [...]

Ako to s cukrom je

25.12.2021

Asi každý z nás má rád cukor. Je to na každej dospelej osobe ako si cukor do tela podáva. Či veľa alebo nie. V detskom veku, rodičia zodpovedajú o správny vývin o podávanie cukru alebo vôbec nie. Cukor môže byť naozaj nebezpečný? Áno cukor môže byť naozaj nebezpečný, ak ho podávame vo veľkom množstve pravidelne a v hocijakej forme, či sladké čokoládky, [...]

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, kedy bude musieť ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas) čeliť achillovej päte rezortu - nemocnicou Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42, aktualizované: 17:24

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

Andrea Turtevová

Štatistiky blogu

Počet článkov: 28
Celková čítanosť: 38061x
Priemerná čítanosť článkov: 1359x

Autor blogu

Kategórie